Winkelwagen
Avond 4x4 Tocht door de Heuvels van Monchique met DinerSunset and MoonlightSunset and MoonlightSunset and Moonlight
+ 1
Excursies & Dagtrips
Eten & Drinken
Sightseeing & Tradities
Platteland

Avond 4x4 Tocht door de Heuvels van Monchique met Diner

Gratis annuleren
Locatie: Algarve
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Portugees
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Ontdek de echte Algarve op dit avontuur buiten de gebaande paden
  • Neem een kijkje in een citrusboomgaard, typisch voor het gebied, en proef vervolgens het fruit
  • Bezoek het schilderachtige dorp Alferce waar de tijd heeft stilgestaan
  • Bekijk de zonsondergang vanaf grote hoogte en smul dan van een typisch diner
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van de Algarve

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Deze tocht is een van de beste manieren om de echte Algarve te ontdekken. Je stapt in een 4x4, laat de kust achter je en trekt de heuvels van Monchique in. Wat je ziet is een Algarve waar het tempo een stuk lager ligt. Een Algarve die de meeste bezoekers nooit te zien krijgen. Ines, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Deze heuvels zijn relatief onaangetast door de moderne wereld. Op deze tour vang je een glimp op van het traditionele Portugese leven. Kleine boerendorpen liggen verspreid over het landschap. En tijdens een bezoek aan een sinaasappelgaard in Silves proef je de lokale citrusvruchten.”

Je stuitert in een kleine groep over kronkelige, onverharde paden. Onderweg passeer je kleine dorpen waar je een glimp opvangt van het rustige tempo en relaxte leven dat aan het verdwijnen is. Na een stop bij een sinaasappelboomgaard verken je de tijdloze straten van het witgekalkte dorp Alferce. Dit dorp staat vooral bekend om zijn kerk die dateert uit de 16e eeuw. Alle bebouwbare stukken land in de omgeving zijn gevuld met citrusboomgaarden en eucalyptusbossen Om dan verder te trekken naar de ongerepte wildernis van ‘Barrancos dos Pisoes'.

Onderweg zijn er genoeg stops voor de perfecte vakantiefoto's. Ook bereik je het hoogste punt van de Algarve. Op dit speciale uitkijkpunt zie je de hemel van kleur veranderen als de zon ondergaat. En je proost op het prachtige uitzicht met een glas mousserende wijn. Als de duisternis zich uitstrekt over het landschap, kom je aan bij een restaurant waar je aanschuift voor een diner met specialiteiten uit de heuvels van Monchique.

Lees meer

Goed om te weten

  • Met deze excursie ondersteunen we de lokale gemeenschap van Monchique, die een verwoestende bosbrand heeft gehad in de zomer van 2018. Je ziet waarschijnlijk nog steeds de gevolgen van deze ramp in de getroffen gebieden
  • Adults only
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Diner

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI PORTUGAL

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604