Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
Bali Uluwatu Tempel Tour en Kecak Dansshow bij ZonsondergangBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance ShowBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance ShowBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance ShowBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance ShowBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance ShowBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance ShowBali’s Uluwatu Temple Tour with Sunset Kecak Dance Show
+ 5
+ 3
Tickets en evenementen
Theater & Shows

Bali Uluwatu Tempel Tour en Kecak Dansshow bij Zonsondergang

Gratis annuleren
Locatie: Bali
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Profiteer van een exclusieve tour naar de Uluwatu Tempel, met een privé gids alleen voor jouw gezelschap
  • Bezoek de beste uitkijkpunten voor foto's van deze iconische Balinese tempel
  • Ontdek de lokale cultuur tijdens een betoverende traditionele Kecak dansvoorstelling
  • Zie de zon ondergaan over de oceaan achter de klif Uluwatu tempel
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Bali en zijn cultuur

Beschrijving

Bali barst van de religieuze monumenten en heiligdommen. Tijdens deze privétour bezoek je een van de meest fotogenieke plekken – de Uluwatu Tempel. Je verkent deze prachtige klif bij zonsondergang en bekijkt een traditionele Balinese dansvoorstelling. Gede, een van onze lokale gidsen, zegt: “De naam van deze plek zegt veel over zijn magie. In het oud Balinees betekent Ulu "einde van het land" en Watu "rots". Volgens de legende waren de vele langstaart makaken die in Uluwatu leven ooit dappere soldaten die de hindoeïstische hogepriester beschermden die de tempel bouwde. En ze waken nog steeds over dit heiligdom”.

De Uluwatu Tempel is een van Bali's zes belangrijkste heiligdommen. Het werd vermoedelijk gebouwd in de 11e eeuw door een monnik genaamd Mpu Kunturan. En hij koos een mooie plek uit, in een spectaculaire omgeving. De heilige tempel ligt hoog op een rotsachtige klif die aan drie zijden omgeven is door de Indische Oceaan. Het is een van de beste plaatsen op Bali om de zon onder te zien gaan. Je gids wijst je de beste uitkijkpunten rond dit belangrijke Hindoe heiligdom. De drie verdiepingen tellende Meru-toren heeft bij zonsondergang een hoge wow-factor.

En als de zon onder de horizon zakt, word je getrakteerd op een Kecak dansshow. Dit is een betoverende mix van zang, ingewikkelde kostuums en complexe bewegingen dat een verhaal vertelt uit de Ramayana, een oude Sanskriet tekst. Ook de apen hebben een rol in het verhaal – let vooral op Hanuman, de witte apenkrijger.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 72 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling.
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert., Je ontvangt 50% restitutie als je tot voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

PT PACIFIC WORLD NUSANTARA

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604