Winkelwagen
Mount Batur Zonsopgang Privé Wandeling met Toya BungkahMount Batur Sunrise Trek Private Tour with Toya BungkahMount Batur Sunrise Trek Private Tour with Toya BungkahMount Batur Sunrise Trek Private Tour with Toya BungkahMount Batur Sunrise Trek Private Tour with Toya BungkahMount Batur Sunrise Trek Private Tour with Toya BungkahMount Batur Sunrise Trek Private Tour with Toya Bungkah
+ 4
+ 2
Activiteiten
Wandeltochten

Mount Batur Zonsopgang Privé Wandeling met Toya Bungkah

Gratis annuleren
Locatie: Bali
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Alleen met geprinte tickets

Highlights

 • Maak een privéwandeling met een gids naar de top van de heilige berg Batur
 • Zie de zon opkomen over de Agung - Bali's hoogste top
 • Geniet van een ontbijtsnack op de top en een gezond ontbijt na de wandeling
 • Verwen je vermoeide spieren in de warmwaterbronnen van Toya Bungkah
 • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Bali en zijn geografie

Beschrijving

De top van de Batur is de beste plek op Bali om de zonsopgang te zien. Op deze wandeltocht beklim je de hellingen van dit Geopark samen met een privégids. En de groep bestaat alleen uit jouw gezelschap. Op de top wacht je een adembenemend uitzicht. Je ziet hoe de dag aanbreekt in een weidse vallei met uitzicht op de Agung, de hoogste top van het eiland. Ayu, een van onze lokale gidsen, zegt: "Het gaat niet alleen om het adembenemende uitzicht. In de ogen van de Balinezen is de Batur heilig. We kennen hem als de plek waar Brahma woont, dus brengen we offers om het kwaad op afstand te houden en houden we ceremonies om de elementen in balans te brengen”.

Je gaat vroeg uit de veren, maar hier kom je graag je bed voor uit. Je gids begeleidt je bij de beklimming van de Batur en vertelt je over de geologische geschiedenis van de vulkaan tijdens de twee uur durende tocht naar de top. Daar aangekomen word je beloond met een sensationeel uitzicht en een snack bereid in de hitte van de krater. Even uitblazen en dan ben je klaar voor de show van Moeder Natuur.

Je leunt achterover met een prachtig uitzicht op de vallei, terwijl de zon opkomt boven de rokende krater van de Agung. Op een heldere dag zie je de zonsopgang weerspiegeld in de zee, en misschien zelfs het eiland Lombok in de verte. Vaak is er beneden veel mist, en de klim voor zonsopgang kan behoorlijk kil zijn. Als de zon eenmaal aan de hemel staat loop je terug de berg af, en geef je je benen wat rust en ontspanning als je dobbert in de warmwaterbronnen van Toya Bungkah. Om dan nog na te genieten bij het ontbijt.

Lees meer

Goed om te weten

 • Adults only
 • Neem iets warms mee
 • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 72 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling.
 • Niet geschikt voor gasten met een slechte gezondheid
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en gasten met rugproblemen
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Neem een handdoek mee
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Wandeling

Ontbijt

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert., Je ontvangt 50% restitutie als je tot voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

PT PACIFIC WORLD NUSANTARA

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604