Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
Oude Overblijfselen van Ubud vanaf Semarang Privé-tourAncients Relics of Ubud From Semarang Private TourAncients Relics of Ubud From Semarang Private TourAncients Relics of Ubud From Semarang Private TourAncients Relics of Ubud From Semarang Private TourAncients Relics of Ubud From Semarang Private TourAncients Relics of Ubud From Semarang Private TourAncients Relics of Ubud From Semarang Private Tour
+ 5
+ 3
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Sightseeing & Tradities
Folklore
Transfers
Privétransfers

Oude Overblijfselen van Ubud vanaf Semarang Privé-tour

Gratis annuleren
Locatie: Bali
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Spaans, Engels, Frans, Nederlands
Alleen met geprinte tickets

Highlights

  • Ontdek de tempels van Yeh Pulu en Gunung Kawi
  • Rij langs de Tegallalang rijstterrassen
  • Bezoek het Goa Gajah 'Olifantengrot' complex

Beschrijving

Op deze grand slam tour bekijk je het beste erfgoed van midden-Bali. Een dag lang verken je de tempels van Ubud, zijn heiligdommen en oude heilige plaatsen. Zoals de Yeh Pulu en Gunung Kawi tempels, Goa Gajah, Tegallalang rijstterras en het oude relikwie van Goa Garba.

Eerst bezoek je de Yeh Pulu tempel - hier bekijk je een 25 meter lange muur met reliëfs die het verhaal vertellen van het leven van vroeger op Bali. Dan rij je naar Goa Gajah - in de volksmond bekend als 'Olifantengrot'. Het voormalige heiligdom wordt nog steeds gebruikt voor de rituelen van het Balinese hindoeïsme. Je verkent zijn grot, ravijn, oude baden en stenen heiligdommen.

Na de lunch in een restaurant neem je de schilderachtige route langs de rijstvelden van Tegallalang naar de 11e-eeuwse Gunung Kawi tempel. Je kijkt je ogen uit op de verzameling 'candi' - Balinese in rotsen uitgehouwen heiligdommen. Ten slotte kom je aan bij de eeuwenoude relikwie van de Goa Garba tempel. Het ligt diep verscholen in de jungle aan de oever van de Pakerisan en werd vroeger gebruikt als school en meditatieplaats.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Neem iets mee voor op je hoofd
  • Neem geschikte schoenen mee
  • Geld voor extra's of fooien
  • Drankjes niet inbegrepen
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 72 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling.
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Chauffeur

Lunch

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert., Je ontvangt 50% restitutie als je tot voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

PT PACIFIC WORLD NUSANTARA

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604