Winkelwagen
Ubud en Tampak Siring Privé-tourUbud and Tampak Siring Private TourUbud and Tampak Siring Private TourUbud and Tampak Siring Private TourUbud and Tampak Siring Private TourUbud and Tampak Siring Private TourUbud and Tampak Siring Private Tour
+ 4
+ 2
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Transfers
Privétransfers

Ubud en Tampak Siring Privé-tour

Gratis annuleren
Locatie: Bali
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Spaans, Engels, Frans, Nederlands
Alleen met geprinte tickets

Highlights

  • Bekijk de Gunung Kawi Tempel
  • Ontdek Tegalalang en zijn rijstterrassen
  • Bezoek kunstzinnige dorpen, zoals Batuan en Tohpati

Beschrijving

In het spirituele hart van Bali kom je een heel andere wereld tegen dan in de belangrijkste vankantieoorden van het eiland. Zo wachten je kunstgaleries, uitgestrekte markten en heilig bronwater.

Eerst bezoek je de must-see galeries van Ubud, met collecties van zowel Balinese als internationale kunstenaars. Daarna heb je tijd om over de markt te struinen. Kuier langs de vele kraampjes met Balinese kunstnijverheid en textiel. Je rijdt verder, over een schilderachtige route langs de Tegallalang rijstvelden naar Tampaksiring. Hier bekijk je een van de grootste oude tempels van Bali - de Gunung Kawi. Deze 11e-eeuwse watertempel is gebouwd op een natuurlijke bron en wordt al vele jaren gebruikt voor zuiveringsrituelen. Je kijkt je ogen uit op de 'candi' - in rotsen uitgehouwen heiligdommen.

Op de terugweg stop je in Batuan om een traditioneel huis te bekijken. Ten slotte bezoek je Tohpati, een artistiek en ambachtelijk dorp dat beroemd is om zijn 'batik'. Je ziet hoe ze op de traditionele manier de stoffen beschilderen van stoffen met stippen en lijnen van was.

Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Chauffeur

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert., Je ontvangt 50% restitutie als je tot voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

PT PACIFIC WORLD NUSANTARA

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604