Winkelwagen
Wonderen van Bali TourWonders of Bali
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees

Wonderen van Bali Tour

Gratis annuleren
Locatie: Bali
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Spaans, Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Bezoek Bali's Kemenuh Vlinderpark
  • Verken de Ulun Danu Tempel en het omliggende Beratan Meer
  • Ontdek de Jatiluwih Rijstterrassen

Beschrijving

Deze tour heeft alles in huis voor een geweldige dag in de natuur. Er staat je een tocht vol verrassingen te wachten. Zo bezoek je een vlinderpark, het platteland en watervallen. En je krijgt er ook nog eens een lekkere lunch bij.

Je begint met een wandeling door Bali's vlinderpark in Tabanan - de perfecte gelegenheid om zeldzame en endemische vlindersoorten te zien. Je slentert door hectares aan doolhofachtige tuinen terwijl je je vergaapt aan de kleurrijke insecten die om je heen fladderen. Vervolgens rij je naar het alpine landschap van Pacung - hier vind je de meest indrukwekkende rijstterrassen van Noord-Bali. En je verfrist je met tropisch fruit op de lokale markt in Candi Kuning.

Dan ga je naar Bedugul in de bergen en het Beratanmeer. Hier bekijk je de iconische Hindu Shaivite tempel van Ulun Danu. De tempel ligt op een kleine landtong in het meer en is gewijd aan de godin van het water, Danu. En verder ga je naar het noorden. Je maakt een wandeling door het bladerdak van de jungle naar de Gitgit watervallen. Op de terugweg zie je de emblematische Jatiluwih rijstterrassen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 72 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling.
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Entrees

Lunch

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert., Je ontvangt 50% restitutie als je tot voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

PT PACIFIC WORLD NUSANTARA

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604