Winkelwagen
Karacaörenmeer Boottocht en Bezoek aan de Grot van KaratasLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas Cave
+ 10
+ 8
Excursies & Dagtrips
Boten
Sightseeing & Tradities
Platteland
Folklore

Karacaörenmeer Boottocht en Bezoek aan de Grot van Karatas

Gratis annuleren
Locatie: Belek
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits
Alleen met geprinte tickets

Highlights

 • Struin de kraampjes af en ontmoet de bevolking op de boerenmarkt
 • Vaar mee met de boot op zonne-energie op het Karacaörenmeer met zwemstop
 • Kijk naar een Turkse kookdemonstratie en ontmoet een beroemde plaatselijke theedame
 • Bezoek de Karatasgrot en kom meer te weten over de legende van de weggelopen geliefden Elif en Kerim
 • Ga mee op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Turkije en zijn bevolking

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Men neme een paar top beauties van Turkije, mengt die dan met een boerenmarkt, kookdemo en wat rondhangen met een beroemde theedame, en je hebt het recept voor een 100% Turkse belevenis. Je koelt af bij het Karacaörenmeer en je verkent de grot van Karatas na een lunch aan het meer. Muzaffer, een van onze gidsen, zegt: "Als inwoner is het een van mijn favoriete plaatsen om rondleidingen te geven. Het heeft een spectaculaire natuur, heerlijk eten, echte Turkse winkels en een ontspannen boottocht in alle rust".

Je komt meteen in de stemming met een bezoek aan een boerenmarkt. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de plaatselijke bevolking, die de kraampjes met verse producten van het omliggende platteland bekijkt. Dan is het op naar het Karacaörenmeer. Het is omringd door een indrukwekkende, met vegetatie begroeide canyon, plaatselijk bekend als de Amber Canyon. Je glijdt over het water in een milieuvriendelijke boot op zonne-energie. En tussendoor duik je in het water.

En als je weer bent opgedroogd, kijk je naar een demonstratie van de traditionele keuken voor de lunch. Dan ontmoet je een beroemde theedame. Ze is een echte persoonlijkheid en een soort plaatselijke legende. Ten slotte bezoek je de grot van Karatas Cave. Je verkent het doolhof van ondergrondse gangen, bekijkt het ondergrondse bad en hoort alles over de legende van Elif en Kerim - de eigen Romeo en Julia van Turkije. Die verborgen zich in de grot voor hun familie. De plaatselijke bevolking gelooft ook dat de modder van de grot genezende eigenschappen heeft. Voor elke verkoop van deze tocht wordt er een donatie gedaan aan CYDD, een liefdadigheidsinstelling die helpt bij het onderwijs van kansarme kinderen in Turkije.

Lees meer

Goed om te weten

 • Er kan een eerste, onbegeleide pick-up zijn vanaf het hotel naar een meetingpoint waar de tour start
 • Alleen in de zomer stop je om te zwemmen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Neem iets mee voor op je hoofd
 • Neem een handdoek mee
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Drankjes niet inbegrepen
 • Hou er rekening mee dat alle tijden ongeveer en aan veranderingen onderhevig zijn
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Lunch

Boottocht

Dit is een exclusief TUI programma

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604