Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
Boottocht van Corfu naar Sivota met Barbecue aan BoordBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on BoardBoat Trip from Corfu to Sivota with Barbecue on Board
+ 12
+ 10
Excursies & Dagtrips
Boten
Eten & Drinken

Boottocht van Corfu naar Sivota met Barbecue aan Boord

Gratis annuleren
Locatie: Corfu
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

 • Maak een leuke boottocht van Corfu naar het Griekse vasteland
 • Zwem in de beroemde Blue Lagoon en bij het strand van Drepanos
 • Bezoek het vissersdorp Sivota en verken het op eigen tempo
 • Schuif aan voor een vers bereide BBQ aan boord van kapitein Theo's boot
 • Ga op pad met een deskundige kapitein met een ongeëvenaarde kennis van de kustlijn van Corfu

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Een heerlijke tocht naar de westkust van het Griekse vasteland vanuit Corfu. Onder leiding van de plaatselijke legende kapitein Theo vaar je naar Sivota met onderweg een BBQ aan boord. Theo, die deze wateren al vier decennia bevaart, zegt: "Ik hou van het geluid van gasten die juichen van vreugde - het geluid van de zomer - als ze in de Blue Lagoon springen om te zwemmen. Daarna verkennen we de Papanikolis zeegrot, die ook populair is."

Je stapt aan boord voor een perfecte tocht over de Ionische Zee naar het vasteland. En terwijl je je ogen uitkijkt op het landschap van met pijnbomen begroeide eilandjes, vaar je naar de Papanikolis zeegrot waar je de zee ziet schitteren op het dak. Dan duik je het water in van de Blue Lagoon. Zie dat fluorescerend turquoise water maar te weerstaan. En het contrast is zo mooi met de met bomen begroeide witte landtong die de lagune afschermt. Kapitein Theo gaat hier 90 minuten voor anker en in die tijd plons je het water in en schuif je aan voor een BBQ aan boord met gratis wijn.

Na al dat plezier koerst Theo zijn boot richting het beschutte vissersdorpje Sivota op het vasteland. Relaxed en pretentieloos, geen wonder dat Grieken hier uit het binnenland de koele zeebries opzoeken tijdens de zomer. Je hebt een uurtje om de cafés en winkels te bekijken, of naar de parochiekerk te wandelen om het plafond met fresco's en de vergulde iconen te bekijken. Op de terugweg stop je nog een laatste keer bij Drepanos, dat beroemd is om zijn lange strand.

Lees meer

Goed om te weten

 • Onbeperkte wijn en frisdranken zijn alleen beschikbaar tijdens de lunch
 • Vegetarische opties kunnen geregeld worden
 • De bemanning spreekt Engels
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Neem een handdoek mee
 • Neem iets mee voor op je hoofd
 • Afhankelijk van de weersomstandigheden
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Boottocht

BBQ

Drankjes

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604