Winkelwagen
Corfu Adults-only Catamaran Boottocht bij Zonsondergang met Hapjes en DrankjesAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and DrinksAdults-only Corfu Sunset Catamaran Cruise with Snacks and Drinks
+ 6
+ 4
Excursies & Dagtrips
Boten

Corfu Adults-only Catamaran Boottocht bij Zonsondergang met Hapjes en Drankjes

Gratis annuleren
Locatie: Corfu
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Maak een relaxte adults-only catamarantocht bij Corfu
  • Strijk neer op het dek en bekijk de Ionische zonsondergang
  • Breng de namiddag/avond door met zonnebaden, zwemmen en snorkelen
  • Geniet van een selectie drankjes en snacks aan boord
  • Ga op pad met een deskundige lokale bemanning die je boottocht extra speciaal maakt

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Dit is het summum van een relaxte boottocht. Je zeilt langs de zuidoostkust van Corfu de zonsondergang tegemoet. Precies zoals vakantie moet zijn. Snacks, drankjes en een zwemstop krijg je er ook bij op deze adults-only catamarantocht. Schipper Spyros zegt: "Ik ben je kapitein op deze tocht. Van jongs af aan ben ik gek op varen. Rond mijn 15e nam ik mijn eerste zeillessen, waarna ik deelnam aan een aantal wedstrijden over de hele wereld. Later wilde ik van mijn passie mijn beroep maken. En gelukkig is me dat gelukt.”

Je krijgt een heel nieuwe kijk op Corfu vanaf het moment dat je op volle zee bent. Zodra je aan boord stapt, kom je helemaal in de stemming met een welkomstdrankje. Je hebt lekker veel ruimte om te relaxen. En intussen vaart je schipper richting de ondergaande zon.

Onderweg kom je langs baaien en stranden die zo van een ansichtkaart lijken te komen. De bemanning laat van tijd tot tijd het anker vallen voor zwemstops in afgelegen baaien. Als je toch wat actie wil, pak je een van de snorkelmaskers. Het enige wat je dus hoeft mee te nemen, zijn je zwemspullen. Aan boord doe je je tegoed aan een selectie van lokale snacks en drankjes, en de muziek zorgt voor een relaxte stemming. Ondertussen geven de kleuren van de zonsondergang de Ionische Zee een warme gloed.

Lees meer

Goed om te weten

  • Er zijn ook netten met matrassen om te zonnebaden, en overschaduwde gedeelten waar je kunt zitten
  • Neem je zwemspullen en zonnebrandcrème mee
Lees meer

Inbegrepen

Boottocht

Snacks en vers fruit

Welkomstdrankje en drankjes tijdens de boottocht

Snorkeluitrusting

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604