Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
Corfu Oude Binnenstad Rondleiding met Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante MuseumCorfu Old Town Guided Tour with Casa Parlante Museum
+ 6
+ 4
Activiteiten
Wandeltochten
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Stad

Corfu Oude Binnenstad Rondleiding met Casa Parlante Museum

Gratis annuleren
Locatie: Corfu
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels
Alleen met geprinte tickets

Highlights

  • Wandel samen met een gids door de oude wijk van Corfu-stad die op de Unesco-werelderfgoedlijst staat
  • Krijg een lokale kijk op de geschiedenis en cultuur van de hoofdstad van Corfu
  • Zie het paleis van Sint-Michaël en Sint-Joris en de Sint-Spiridonkerk
  • Ontdek het leven van de 19e eeuwse adel in het Casa Parlante museum
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Corfu stad

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Vol paleizen, mooie pleinen en statige herenhuizen ben je in Corfu-stad op het juiste adres als historische highlights je ding zijn. Maar de beste zie je in de oude wijk, want die staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Onze deskundige gids laat je tijdens deze wandeling de beste plekjes en meest fotogenieke locaties zien. Eleni, een van onze lokale gidsen, zegt: "Corfu-stad heeft een rijk cultureel erfgoed. Wanneer je het Casa Parlante bezoekt kun je zien, horen en zelfs ruiken hoe de adellijke families van Corfu leefden. Dit museum biedt namelijk een multisensorische ervaring”.

Nadat je kennis hebt gemaakt met je gids ga je naar het kloppend hart van de hoofdstad van het eiland. Samen wandel je over het statige Spianada - het grootste plein van Griekenland - en je zet het Venetiaanse fort en de gevels van het paleis van Sint-Michaël en Sint-Joris op de foto. Eleni zegt: "Het elegante Spianada plein is aan één kant begrensd door de Liston - een booggalerij die is geïnspireerd op de Rue de Rivoli in Parijs. Veel gebouwen in Corfu zijn beïnvloed door de flair van Italiaanse, Franse en Britse bouwstijlen”.

Dan kijk je omhoog naar de klokkentoren van de Sint-Spiridonkerk, de hoogste van de stad. Binnen ben je getuige van een diepe devotie aan de patroonheilige van Corfu. Sinds zijn dood in de 4e eeuw wordt gezegd dat de schoenen van de heilige Spiridon nog regelmatig nieuwe tekens van slijtage vertonen, als gevolg van zijn reizen namens de gelovigen. En in het Casa Parlante zie je tenslotte hoe het leven was van de 19e-eeuwse aristocratie van Corfu. Hier worden al je zintuigen geprikkeld om de geschiedenis tot leven te brengen.

Lees meer

Goed om te weten

  • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Inbegrepen

Entrees

Lokale Engelssprekende gids

Wandeltocht

Proeverij van lokale delicatessen

Dit is een exclusief TUI programma

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604