Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
Wandeling door Parga met een Lokale Gids en Vrije TijdWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free TimeWalking Tour of Parga with a Local Guide and Free Time
+ 9
+ 7
Attracties en rondleidingen
Monumenten

Wandeling door Parga met een Lokale Gids en Vrije Tijd

Gratis annuleren
Locatie: Corfu
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels
Alleen met geprinte tickets

Highlights

 • Ontdek het pittoreske Parga op het vasteland
 • Wandel met een gids door het dorp en zie het Venetiaanse kasteel
 • Breng je vrije tijd door met shoppen, zwemmen of lunchen
 • Bezoek een van de stranden van Parga of sla lokale olijfolie in
 • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Parga

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Parga voldoet helemaal aan het klassieke plaatje van Griekenland. Vrolijk gekleurde gebouwen die elke centimeter rond de haven innemen, een landtong met uitzicht op het dorp en een kasteel. En in de baai een klein eiland met daarop een parelwitte kapel. Op deze dagtocht wandel je met een gids door de schilderachtige kustplaats en neem je een kijkje bij het kasteel. Ook heb je veel vrije tijd om te lunchen in een taverna, te shoppen, te zwemmen of een terrasje te pikken. Dimitra, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Het eilandje Panagia ligt recht tegenover Parga - het is ongelooflijk mooi en het ligt zo dichtbij dat je er naartoe kunt zwemmen. Op 15 augustus is er altijd een speciale dienst ter ere van de Maagd Maria en honderden gelovigen varen dan met tientallen boten naar het eiland."

Eerst maak je een boottocht van Corfu naar Igoumenitsa op het vasteland, gevolgd door een rit naar Parga. Eenmaal daar, wandel je samen met een gids door de smalle, kronkelige straten. En via een pad met oude stenen trappen loop je omhoog naar het Venetiaanse kasteel. Het kasteel ligt bovenop een heuvel en je hebt er een fantastisch uitzicht over de haven, de baai en de terracotta daken van Parga.

Nadat je het prachtige panorama in je op hebt genomen, loop je terug naar beneden. Dan heb je een middag lang de tijd aan jezelf om te zwemmen in de mooie baaien van Parga. Ook kun je neerstrijken op een van de vele terrassen en shoppen in de kleurrijke straten van het historische centrum. Er zijn genoeg boetiekjes en winkels om rond te snuffelen naar lokale producten, zoals Lianolia, de zeer gewaardeerde lokale olijfolie variëteit. Tenslotte reis je weer terug over land en zee naar Corfu.

Lees meer

Goed om te weten

 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Neem je paspoort of een officieel EU-identiteitskaart mee
 • Eten en drinken niet inbegrepen
 • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Ferryticket

tocht met gids

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604