Winkelwagen
Poema del Mar Aquarium Bezoek en Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon TourPoema del Mar Aquarium Visit and Guayadeque Canyon Tour
+ 14
+ 12
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Eten & Drinken
Culinair
Tickets en evenementen
Dierentuinen & Aquaria

Poema del Mar Aquarium Bezoek en Guayadeque Canyon Tour

Gratis annuleren
Locatie: Gran Canaria
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Ontdek een van de grootste aquaria van Europa in Poema del Mar
  • Sta oog in oog met een fascinerende verzameling zeedieren
  • Eet tapas in een restaurant dat is uitgehouwen in een grot in de Guayadeque kloof
  • Verken op je gemak het kleurrijke koloniale Agüimes
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Gran Canaria

Beschrijving

Van de zee tot de centrale bergen en zelfs ondergronds, op deze tour krijg je het allerbeste van Gran Canaria. Je ziet meer dan 300 zeedieren van dichtbij in het Poema del Mar aquarium, rijdt door de groene vallei van Guayadeque voor een tapas in een restaurant dat in een grot is uitgehouwen. En je sluit af met vrije tijd in het koloniale Agüimes. Miguel, een van onze lokale gidsen, zegt: "Er is zo veel te zien in een dag. Maar voor mij is het meest interessante deel Guayadeque, dat een zeer belangrijk deel van onze prehistorie vertegenwoordigt."

Als eerste is een van de populairste attracties in Las Palmas aan de beurt. Met panoramische gebogen ramen en talloze tentoonstellingen, is Poema del Mar de plek waar je verdwaalt in een hypnotiserende onderwaterwereld die honderden zeedieren herbergt. Er zijn sidderalen, stierhaaien en vissen die op Nemo lijken. "De kinderen zijn altijd blij in Poema del Mar," zegt Miguel. En in hun hypermoderne bioscoop zie je elk uur interessante en leuke korte films.

Vervolgens rij je door het groenste gedeelte van het eiland naar de Guayadeque canyon. Het is beroemd om zijn grotwoningen, die de oude aboriginals in lavabubbels bouwden, en kronkelende wandelpaden. Je gaat naar binnen in een uit de klif gehouwen grot die is omgebouwd tot restaurant en smult van tapas met ingrediënten uit de streek. Daarna bezoek je Agüimes voor wat vrije tijd in deze mooie, pastelkleurige parochie die hoog boven het groene ravijn van Guayadeque ligt. Bezichtig de elegante kerk, strijk neer voor een kop koffie in een lokaal café of zet de vele standbeelden van de stad op de foto.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Neem geschikte schoenen mee
  • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Lunch

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604