Winkelwagen
Green And Fair

Green And Fair

Bescherm de plaatsen waar je van houdt met onze duurzamere tours en activiteiten

Wij zijn ervan overtuigd dat toerisme een drijvende kracht is die mensen met elkaar verbindt, wederzijds begrip bevordert en bijdraagt aan de ontwikkeling van culturen. Daarom hebben we onze Green & Fair tours en activiteiten gecreëerd. Elke experience is getest volgens een specifieke procedure die is goedgekeurd door de Global Sustainable Tourism Council (GSTC).

Door te kiezen voor Green & Fair draag je bij aan het volgende

 • green_fair.contribute_card1_title

  Ondersteunen van gemeenschappen en doelen

  We ondersteunen eigenaren van kleine bedrijven en projecten op bestemmingen zodat lokale gemeenschappen kunnen groeien. Touroperators, restaurants en transportbedrijven zijn vaak onafhankelijk en worden door een familie gerund

 • green_fair.contribute_card2_title

  Zorg dragen voor ons milieu

  Onze tours en activiteiten zijn zo ontworpen dat ze het milieu zo min mogelijk belasten, vooral in gebieden met een grote biodiversiteit. Denk hierbij aan milieuvriendelijke transportmiddelen, zoals elektrische boten, en routes die zijn ontworpen om flora en fauna zo min mogelijk te verstoren. En het uitsluiten van plastic voor eenmalig gebruik.

 • Wat is de GSTC?

  De Global Sustainable Tourism Council® (GSTC) ontwikkelt en beheert wereldwijde standaarden voor duurzaam reizen en toerisme, bekend als de GSTC Criteria. Het is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk met als doel het toepassen van best practices voor duurzaam toerisme.

 • Hoe werkt ons proces

  Elke tour of activiteit wordt beoordeeld op maximaal 11 gebieden, variërend van milieu tot mensenrechten. Ons doel is om de voordelen te maximaliseren en de negatieve effecten voor een bestemming binnen de lokale context te minimaliseren.Alle activiteiten en lokale touroperators, restaurants, locaties, gidsen en transportbedrijven die betrokken zijn bij de tours worden beoordeeld. Dit proces is het eerste in zijn soort dat wordt toegepast op tours en activiteiten wereldwijd en is goedgekeurd door de Global Sustainable Tourism Council (GSTC)

Onze Green & Fair top tours en activiteiten

Wat de GSTC over ons zegt

"TUI Musement stimuleert niet alleen duurzaamheid binnen hun bedrijf en hun hele toeleveringsketen voor tours en activiteiten terwijl ze voortdurend controleren en evalueren. Maar ze leggen ook de lat hoger om een duurzamere aanpak in de hele sector te garanderen"

Randy Durband, Chief Executive Officer bij GSTC

Klaar voor jouw Green & Fair activiteit? Kijk uit naar het label en boek