Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
De Smaken van Kreta 4x4 Tocht met Bezoek aan Klooster en WijnmakerijFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery VisitsFlavours of Crete 4x4 Tour with Monastery and Winery Visits
+ 8
+ 6
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Off the road
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees

De Smaken van Kreta 4x4 Tocht met Bezoek aan Klooster en Wijnmakerij

Gratis annuleren
Locatie: Kreta
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Alleen met geprinte tickets

Highlights

  • Maak een 4x4 tocht met proeverijen vanuit Rethymnon
  • Bezoek rustieke dorpjes, wijnhuizen en traditionele olijfpersen
  • Test je smaakpapillen met wijn- en olijfolieproeverijen
  • Geniet van het panoramische uitzicht bij een bergklooster
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Kreta

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

De ruige bergtoppen, zonovergoten vlaktes en rustieke dorpen van Kreta staan centraal tijdens deze 4x4 tour. Je rijdt offroad en bezoekt een wijnmakerij, het klooster van Vosako en een olijfolieproducent. Katerina, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "De eigenaar van een wijnhuis in Panormos heet je welkom voor een rondleiding en proeverij. Ook kom je meer te weten over de Kretenzische olijfolie - een ander hoofdbestanddeel van de lokale keuken. Je hosts helpen je de geheimen te ontrafelen waarom Kretenzers langer leven dan de gemiddelde Griek.”

Je stapt in een 4x4 en gaat op weg naar een familiebedrijf in Panormos. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over inheemse Kretenzische druivensoorten zoals vidiano, vilana en kotsifali. Deze druiven hebben zich goed aangepast aan het klimaat en de bodem van het eiland. Het resultaat is een unieke smaak. Je proeft wat van de wijn en stuitert dan verder door de traditionele dorpen Dafnedes, Apladiana en Agridia naar het klooster van Vosako. Dit klooster heeft een rijke geschiedenis en deed in het verleden dienst als schuilplaats voor de Kretenzers om aan de onlusten te ontsnappen. En de bergtop is een perfecte plek om epische foto's te maken.

De rest van de ochtend hobbel je langs uitgestrekte wijngaarden en bezoek je een traditionele olijfmolen. Je leert alles over zowel de oude als moderne manieren van oogsten en productie van olijfolie op het eiland. En je proeft zelf wat van het groene goedje. Je schuift vervolgens aan voor een Kretenzische maaltijd in het dorp Melidoni, om dan weer terug te keren naar Rethymnon.

Lees meer

Inbegrepen

4x4 tour

Gids

Maaltijd in een taverna

Wijnrondleiding en - proeverij

Proeverij van lokale delicatessen

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604