Winkelwagen
icon
We hebben deze activiteit automatisch vertaald met Google Translate. De originele versie in het Engels bekijken
Sluiten
Loutro Tour inclusief een Typisch Kretenzische LunchTour of Loutro Village including a Typical Cretan LunchTour of Loutro Village including a Typical Cretan LunchTour of Loutro Village including a Typical Cretan LunchTour of Loutro Village including a Typical Cretan LunchTour of Loutro Village including a Typical Cretan LunchTour of Loutro Village including a Typical Cretan Lunch
+ 4
+ 2
Excursies & Dagtrips
Boten
Sightseeing & Tradities
Platteland

Loutro Tour inclusief een Typisch Kretenzische Lunch

Gratis annuleren
Locatie: Kreta
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Breng een dag door in het zuidelijke Kretenzische vissersdorpje Loutro voor totale ontspanning
  • Maak een schilderachtige rit door de Witte Bergen op weg naar de haven van Skafia
  • Bewonder het kustlandschap tijdens een ontspannende miniboottocht van Sfakia naar Loutro
  • Geniet van een typisch Kretenzische lunch in een familiebedrijf in een taverna aan zee in Loutro
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van het afgelegen zuiden van Kreta

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Loutro, dat alleen per boot bereikbaar is, is een idyllisch dorpje aan zee waar je helemaal ontspant. Vaar op deze dagtocht vanaf Sfakia naar Loutro om het op je gemak te verkennen, met een lunch in een lokale taverna en tijd om te relaxen onder de felle Kretenzische zon. Rena, een van onze lokale gidsen, zegt: "Loutro is het verborgen juweel van Zuid-Kreta, een magische plek met ongelofelijk blauw, lichtblauw, bijna groen kristalhelder water - en zonder dat je ook maar een auto of ander verkeer ziet".

Je begint deze exclusieve excursie met een schilderachtige rit naar Sfakia, waarbij je onderweg stopt op het Askifou-plateau voor een kop Griekse koffie met uitzicht op de majestueuze Witte Bergen. Dan stap je aan boord voor de snelle oversteek van 20 minuten naar Loutro - een afgelegen pittoresk vissersdorpje met prachtige bergen op de achtergrond. Hier heb je alle tijd om door de geplaveide straatjes te slenteren en de witgekalkte huizen te bewonderen die zo uit een ansichtkaart lijken te zijn gestapt. En als je wil, scoor je onderweg een souvenir voor thuis, zo help je de plaatselijke economie ook een handje.

Bovendien is er een lunch in een traditionele taverna aan zee met uitzicht op de baai. Hier smul je van wat Rena 'de aroma's van het zuiden' noemt. Zo proef je specialiteiten uit de regio, zoals kaastaart, gebakken courgettes, Kretenzische salade en nog veel meer, samen met een glaasje lokale wijn. Daarna doezel je wat weg op het strand, neem je een duik nemen in het heldere water van de Libische Zee. En kijkt tussen je oogleden door hoe de wereld aan je voorbijtrekt. Hoe relaxt is dat, zonder verkeer in een rustige omgeving.

Lees meer

Goed om te weten

  • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
  • Neem een handdoek mee
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Inbegrepen

Boottocht

Lunch

Koffie of thee

Transfer

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604