Winkelwagen
Rondleiding op Spinalonga met LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with LunchSpinalonga Island Guided Tour with Lunch
+ 15
+ 13
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Must-sees

Rondleiding op Spinalonga met Lunch

Gratis annuleren
Locatie: Kreta
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Pools
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Exclusieve tocht naar Spinalonga met de eerste ferry van de dag
  • Bezoek het Venetiaanse fort en de voormalige leprakolonie op een rondwandeling
  • Slenter rond in de badplaatsen Elounda en Agios Nikolaos
  • Vrije tijd in de badplaatsen Elounda en Agios Nikolaos
  • Smul van een typisch Kretenzische lunch in een plaatselijke taverna
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Kreta en zijn bevolking

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Je bent in no-time op het piepkleine eiland Spinalonga vanaf Kreta, maar een bezoek is als een grote stap terug in de tijd. Eeuwen van geschiedenis liggen opgeslagen binnen de muren die het omringen. Bekijk het door de ogen van een lokale bewoner op deze exclusieve dagtocht, waarop je ook twee kustplaatsen aan de Mirabello Baai aandoet. Veta, een van onze gidsen, zegt: 'Je bezoekt het mooie vissersdorp Elounda en de badplaats Agios Nikolaos. Ook proef je typisch Kretenzische gerechten in een taverna'.

Spinalonga is in zijn bestaan van alles geweest, waaronder een Venetiaanse buitenpost en een Ottomaanse stad. Het was zelfs een leprakolonie, waardoor het ook wel het 'Eiland der Tranen' werd genoemd. Je maakt een wandeling met onze lokale gids, die je langs smalle steegjes met lang verlaten dakloze woningen leidt en je rondleidt in het fort en de kolonie, die in de jaren 1950 werd gesloten. En je bent de drukte ook nog eens voor omdat je de eerste ferry van de dag pakt.

Later vaar je terug via de kustplaats Elounda waar je wat tijd hebt om op je gemak op pad te gaan. Ga zwemmen, strek je languit in de zon. Of kijk hoe de wereld voorbijgaat in een van de vele door families gerunde bars aan de waterkant. Om dan in een nabijgelegen taverna aan te schuiven voor een smakelijke Kretenzische lunch. Je sluit de dag af met een bezoek aan Agios Nikolaos, een chique kustplaats dat wordt beschut door twee eilanden voor de kust. Daar strijk je nog even neer bij een van de bars en mijmert wat weg als je over het kustmeer met zijn boten uitkijkt.

Lees meer

Goed om te weten

  • De oversteek met de ferry duurt 25 minuten.
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
  • Neem je paspoort of een officieel EU-identiteitskaart mee
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Lunch

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604