Winkelwagen
Madeira 4x4 Tocht en WijnproeverijNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine ExperienceNature and Wine Experience
+ 7
+ 5
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Off the road
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Madeira 4x4 Tocht en Wijnproeverij

Gratis annuleren
Locatie: Madeira
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels, Portugees
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Rij over de minder begaande paden op deze panoramische 4x4 tour
  • Verken de São Vicente vallei van Madeira met onverharde wegen
  • Bekijk het uitzicht vanaf de top van de kliffen van Cabo Girão
  • Eindig bij Quinta do Barbusano voor een rondleiding en wijnproeverij
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Madeira

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Deze tour brengt je naar de minder gebaande paden van Madeira. Je verkent het epische landschap en krijgt er ook nog eens authentieke wijnproeverij bij. Tijdens een opwindende off-road tocht stuiter je over ruige paden naar Cabo Girão en de São Vicente vallei. En je eindigt bij de wijngaard van Quinta do Barbusano. Tiago, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Tijdens deze tocht vang je een glimp op van het adembenemende landschap van Madeira. Je kronkelt door valleien met hoge bergen en rijdt met een 4x4 over panoramische routes. En je sluit af met een rondleiding door de wijnmakerij - met nog meer verbluffende uitzichten - aan het eind van de tocht.”

Eerst ga je naar Cabo Girão, met zijn 580 meter een van de hoogste zeekliffen van Europa. Je vergaapt je aan het indrukwekkende uitzicht op de oceaan, en dan rij je verder over rustige zijwegen en paden door de São Vicente vallei. Je blik dwaalt af naar de kapel van Onze Lieve Vrouw van Fatima die bovenop een heuvel een dominante positie inneemt. Het hele gebied lijkt trouwens zo van een ansichtkaart te komen: boerderijen en dorpen met rode daken liggen verspreid over de lagere hellingen onder de met weelderig groen bedekte toppen.

Onderweg stop je bij het Lime Route Museum Centre waar je twee kalksteengroeven en een kalkoven bekijkt. Om dan verder te gaan naar Quinta do Barbusano, een van de belangrijkste wijnmakerijen van Madeira. Je wandelt samen met een oenoloog door de heuvelachtige wijngaarden, gevolgd door een proeverij van een rosé, twee witte en twee rode wijnen met wat hapjes. En in combinatie met het prachtige uitzicht is dit een geweldige afsluiting van je avontuur.

Lees meer

Goed om te weten

  • Draag comfortabele schoenen
Lees meer

Inbegrepen

Vervoer

Gids

Wijnproeverij met hapjes

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI PORTUGAL

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604