Winkelwagen
Madeira Westkust Tocht met Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto MonizMadeira Dramatic West Coast Tour with Lunch in Porto Moniz
+ 11
+ 9
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland
Folklore

Madeira Westkust Tocht met Lunch in Porto Moniz

Gratis annuleren
Locatie: Madeira
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Waag je op het glazen platform van de Cabo Girão Skywalk
  • Smul van een lokale lunch in een traditioneel restaurant in Porto Moniz
  • Bekijk het uitzicht vanaf het 1.500 m hoge Paúl da Serra plateau
  • Steek de pas van Encumeada over en proef de lokale drank poncha
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Madeira

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council

Beschrijving

Het prachtige landschap van Madeira staat in de spotlights op deze dagtocht. Je bezoekt de belangrijkste uitzichtpunten, zoals de Cabo Girão ‘skywalk', Porto Moniz, Paúl da Serra, en de pas van Encumeada. Mariana, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Je leert de ware essentie van het landschap van Madeira kennen. Vanaf de pas van Encumeada kun je de oceaan zowel in het noorden als in het zuiden zien liggen, maar de hoogste toppen van het eiland gaan soms schuil in de wolken.”

Je eerste bestemming is een van de hoogste zeekliffen ter wereld, Cabo Girão. Je moet het maar durven: 500 meter naar de golven beneden je kijken als je over het glazen platform loopt. Mariana voegt hieraan toe: "Je zult zien dat er op Madeira geen vlak stuk land verloren gaat - er is zelfs een strook met gewassen onder aan de kliffen.” Dan is het tijd voor een wandeling door een bananenplantage in Madalena do Mar.

Vervolgens beklim je het 1.500 m hoge Paúl da Serra plateau om dan af te dalen naar Porto Moniz, beroemd om zijn natuurlijke zwembaden tussen de lavarotsen. In het dorp schuif je aan voor een traditionele lunch met lokale producten. Dan steek je van noord naar zuid de pas van Encumeada over voor een prachtig uitzicht over het eiland. En je proeft ten slotte de poncha in Câmara de Lobos, een favoriete vakantieplek van Winston Churchill. Mariana zegt: "Wees voorzichtig - poncha is heel fruitig en verfrissend, maar het heeft een venijnig brandy staartje”.

Lees meer

Goed om te weten

  • Neem een (regen)jack en paraplu mee in de winter
  • Hou er rekening mee dat alle tijden ongeveer en aan veranderingen onderhevig zijn
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 24 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Lunch en drankjes

Dit is een exclusief TUI programma

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI PORTUGAL

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 8.00 tot 22.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604

Dit vind je misschien ook leuk