Winkelwagen
Mallorca Bezoek aan een Wijnmakerij met Wijnproeverij & Lokale SpecialiteitenMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and LunchMajorca Winery Visit with Wine Tasting and Lunch
+ 11
+ 9
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Eten & Drinken

Mallorca Bezoek aan een Wijnmakerij met Wijnproeverij & Lokale Specialiteiten

Gratis annuleren
Locatie: Mallorca
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Maak een rondleiding door de kleine, familie gerunde Bodega Ramanyà wijnmakerij
  • Leer alles over Mallorcaanse druivensoorten en proef drie van de wijnen van de wijnkelder
  • Smul van een typische Mallorquinse lunch met ingrediënten uit de omgeving
  • Ontdek de familiecollectie van historische landbouwvoorwerpen
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Mallorca en zijn wijnen

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Op deze tour trek je het hart van de wijnregio van Mallorca in om de vruchten te proeven van een kleine familie gerunde wijnmakerij. In Santa Maria del Camí maak je een rondleiding in Bodega Ramanyà. En je rondt deze ervaring af met een traditionele lunch. Xisco, een van onze lokale gidsen, zegt: "De familie staat voor het landelijke Mallorca. Ze zijn erg onderhoudend en je hoort alles over de geschiedenis van het eiland door middel van hun collectie landbouwvoorwerpen".

Als je naar het druivengebied van Binissalem rijdt, dat een benaming van oorsprong heeft (denomination original), hoor je van de deskundige gids alles over de wijnen van het eiland. Dit gebied ligt aan de voet van het Tramuntanagebergte en, zegt Xisco, "de vruchtbare aarde en het zonnige weer geven de lokale wijnen een speciale smaak". Door een bezoek te brengen aan een lokale bodega die door een familie wordt gerund, draag je bij aan een eerlijkere verdeling van de inkomsten - enkele van de grootste producenten van Mallorcaanse wijn hebben wijngaarden in de buurt.

Tijdens je bezoek aan de wijngaarden en de wijnmakerij kom je meer te weten over de druivensoorten, de oogst, de rijping en de botteling. Ook kun je de verzameling kunstvoorwerpen van de familie van weleer bekijken. Deze werden gebruikt voor de teelt van de druiven en de bewerking van het land. Dan komt het beste gedeelte - je proeft drie wijnen van jouw keuze samen met een smakelijke lunch gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten. Proef brood, olijfolie, kazen, patés en meer, allemaal samen met een slokje van hun eigen wijnen uit de wijnkelder.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Adults only
  • Neem geschikte schoenen mee
  • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Lunch

Wijnrondleiding en - proeverij

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604