Winkelwagen
Nat Geo Day Tour: De onderzeese schatten van Mallorca, de Posidonia OceanicaNat Geo Day Tour: Marine Treasures of Mallorca, the Posidonia OceanicaNat Geo Day Tour: Marine Treasures of Mallorca, the Posidonia OceanicaNat Geo Day Tour: Marine Treasures of Mallorca, the Posidonia OceanicaNat Geo Day Tour: Marine Treasures of Mallorca, the Posidonia OceanicaNat Geo Day Tour: Marine Treasures of Mallorca, the Posidonia OceanicaNat Geo Day Tour: Marine Treasures of Mallorca, the Posidonia Oceanica
+ 4
+ 2
Activiteiten
In de vrije natuur
Overige sporten

Nat Geo Day Tour: De onderzeese schatten van Mallorca, de Posidonia Oceanica

Gratis annuleren
Locatie: Mallorca
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

 • Verken de ongerepte mediterrane wateren voor de kust van Mallorca op een tocht die is geïnspireerd op het werk van het Pristine Seas-project van National Geographic, dat de laatste wilde plekken in onze oceanen wil beschermen.
 • Leer van een zeebioloog over de "longen van de Middellandse Zee" - Posidonia Oceanica - en hun bijdrage aan de biodiversiteit en een gezond marien ecosysteem.
 • Exploreer de Malgrats-eilanden per kajak, een verantwoorde, door mensen aangedreven vaartuig dat geen enkele impact heeft op het zeemilieu.
 • Bekijk de onderwaterwereld van dichtbij, inclusief de Posidonia-weiden, vanuit je kajak of met de optie om te snorkelen in het beschermde gebied van de Malgrats-eilanden.
 • Ontdek hoe ieder van ons een rol kan spelen in de bescherming van de mariene gebieden en de Posidonia-weiden. Bijvoorbeeld door het bewustzijn van hun rol in de strijd tegen de opwarming van de aarde te vergroten, zoals te zien is in de National Geographic documentaire 'Pristine Seas: The Power of Protection'.

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Geïnspireerd door het werk van National Geographic's Pristine Seas project, dat zich richt op het beschermen van de laatste wilde plekken in onze oceanen, biedt deze National Geographic Day Tour een unieke kans om enkele van de mooiste en meest ongerepte mediterrane wateren te verkennen. Je wordt begeleid door een mariene bioloog en komt meer te weten over het belang van Posidonia Oceanica.

Posidonia Oceanica is meer dan alleen een zeegras. In de woorden van Manu San Félix, lid van het National Geographic Pristine Seas Project: "Posidonia is de architect van het mariene ecosysteem van de Middellandse Zee”. Het is een essentieel onderdeel van dit ecosysteem met brede implicaties voor ecologie, stabiliteit van de kusten, toerisme en zelfs klimaatregulatie. Inspanningen voor het behoud en de bescherming van deze belangrijke soort zijn cruciaal voor de gezondheid en het evenwicht van het mediterrane milieu. Deze bescheiden plant speelt een essentiële rol bij het van zuurstof voorzien van zeewater en het stabiliseren van sedimenten. En het vormt een natuurlijke habitat voor vele vissoorten en ander zeeleven.

Onder begeleiding van een mariene bioloog kajak je over een afstand van ongeveer 2,5 mijl door het beschermde zeegebied van de Malgrats-eilanden, een biodivers ecosysteem waar dolfijnen, vissen, vogels, algen en nog veel meer soorten leven. De beschermde zone werd opgericht om de omringende mariene habitat te beschermen, een belangrijke locatie voor Posidonia Oceanica. Je verkent de Posidonia-weiden voornamelijk per kajak met een optionele snorkelstop. En de mariene bioloog geeft je uitleg over de impact van dit zeegras op de Middellandse Zee en de rest van de wereld.

Ontdek hoe ieder van ons een rol kan spelen in de bescherming van de Posidonia-weiden. Bijvoorbeeld door het bewustzijn van hun rol in de strijd tegen de opwarming van de aarde te vergroten, zoals te zien is in de National Geographic-documentaire 'Pristine Seas: The Power of Protection'.

Lees meer

Goed om te weten

 • Aanbevolen leeftijd: 10-60 jaar
 • Om veiligheidsredenen wordt deze activiteit niet aanbevolen voor mensen buiten de vastgestelde leeftijdsgroep of die onder invloed zijn van drugs, zwangere vrouwen, mensen met ademhalingsmoeilijkheden, hartproblemen, allergieën en andere problemen waardoor je niet aan deze activiteit kunt deelnemen
 • Deze tour omvat een inspannende kajaktocht van ongeveer 2,5 mijl. Je moet een vrij goede conditie hebben om deel te nemen
 • Niet geschikt voor gasten die last van reisziekte hebben
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
 • Niet geschikt voor families met kleine kinderen
 • Niet geschikt voor gasten die niet kunnen zwemmen
 • Er kunnen hoogte-, gewichts- en/of leeftijdsbeperkingen gelden
 • Neem een handdoek mee
 • Neem biologisch afbreekbaar insectenwerend middel mee
 • Neem iets mee voor op je hoofd
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Eten en drinken niet inbegrepen
 • Afhankelijk van de weersomstandigheden
 • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Kajak

Snorkelstops

Zwemstops

Instructeur

Reddingsvest

Vers fruit

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604