Winkelwagen
Akamas Surf & Turf 4x4 SafariAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 TourAkamas Surf & Turf 4x4 Tour
+ 9
+ 7
Activiteiten
In de vrije natuur
Off the road
Excursies & Dagtrips
Boten
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees

Akamas Surf & Turf 4x4 Safari

Gratis annuleren
Locatie: Paphos
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Pools
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

 • 4x4 Safari op het schiereiland van Akamas
 • Schildpaddenreservaat op het strand van Lara
 • Latchi
 • Boottocht naar Blue Lagoon met zwemstop
 • De baden van Aphrodite

Beschrijving

Op deze tocht verken je het Akamas schiereiland ter land en ter zee. En niet met de gebruikelijke bus, maar in een 4WD. Dit gebied staat bekend om zijn natuurschoon, dus er staat je wat moois te wachten. De highlights op deze dag zijn Lara Beach, een boottocht naar de Blue Lagoon en de Baden van Aphrodite.

Je stopt eerst bij het Lara strand. Hier vind je het schildpaddenreservaat, dat al drie decennia lang de met uitsterven bedreigde zeeschildpadden beschermt. Dan rij je met je gids naar de haven van Latchi waar je aan boord stapt voor een tocht naar de Blue Lagoon. En zie dat kristalheldere turkooizen water maar te weerstaan. Misschien zie je hier ook schildpadden.

Terug in Latchi geniet je van een lunch met mezes in een restaurant. Om dan in de 4x4 te springen voor een bezoek aan de legendarische Baden van Aphrodite boven op een heuvel. Daar kijk je ook mooi op het schiereiland uit. Hier zou de godin van de Liefde, Aphrodite haar minnaar Adonis hebben ontmoet.

Lees meer

Goed om te weten

 • Dit is een populaire en veel gevraagde tocht. Als de excursie met de nederlandssprekende chauffeur is uitverkocht, ga je mee met een Engelssprekende chauffeur. En op de diverse meeting points krijg je uitleg in de door jou gekozen taal.
 • Neem je zwemspullen en zonnecrème mee.
 • Draag comfortabele schoenen.
 • Kinderwagens en rolstoelen kunnen niet mee in de 4x4.
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen.
 • Het nestelen van de schildpadden is van juni tot augustus en de eieren komen uit van augustus tot eind september – we kunnen niet garanderen dat je de schildpadden ziet.
 • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 24 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling
Lees meer

Inbegrepen

Transport

Gids

Lunch met meze

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI CYPRUS LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604