Winkelwagen
Bezoek Pafos Zoo & Blue Lagoon Boottocht met Lokale GidsPafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local GuidePafos Zoo Visit & Blue Lagoon Cruise with Local Guide
+ 16
+ 14
Must-do
Excursies & Dagtrips
Boten
Pretparken
Tickets en evenementen

Bezoek Pafos Zoo & Blue Lagoon Boottocht met Lokale Gids

Gratis annuleren
Locatie: Paphos
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Bezoek de dierentuin van Pafos en zie honderden wilde dieren van over de hele wereld
  • Schuif aan voor een traditionele Cypriotische lunch gemaakt van lokaal verkregen ingrediënten
  • Maak een boottocht naar de Blue Lagoon, een van de meest adembenemende badplaatsen van de Middellandse Zee
  • Ontspan en werk aan je kleurtje aan boord of zwem en snorkel in de Blue Lagoon
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van de Cypriotische kustlijn

Beschrijving

Op deze familietocht naar de dierentuin van Pafos en de Blue Lagoon staat je een wilde tijd te wachten. Begin met een ochtend waarin je grote en kleine wezens van over de hele wereld ziet voordat je 's middags een opwindende boottocht maakt. Alexia, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "De dierentuin is een mooie en veilige omgeving in het hart van bananenplantages. En op de Blue Lagoon boottocht, duik je het exotische gedeelte van de Middellandse Zee in om te zwemmen, met of zonder snorkel op je hoofd. Of je werkt aan je kleurtje aan boord.

Je begint de dag al goed in de dierentuin van Pafos, waar je alle tijd hebt om in het park rond te dwalen. Er zijn meer dan 1.200 dieren, waaronder giraffen, apen, tijgers en reptielen. Zorg ervoor dat je de altijd populaire papegaaienshow ziet. Je ligt in een deuk om deze brutale vogels. En de lunch in het Flamingo Restaurant van de dierentuin krijg je erbij. Met een koele eetruimte op de veranda, een klei-oven en een chef-kok die zijn gerechten bereidt met streekingrediënten, is dit een attractie op zich.

Vervolgens stap je in de haven van Latchi aan boord voor een boottocht naar de Blue Lagoon. Van hieruit vaar je de open zee op, over het glinsterende water naar de Blue Lagoon. Hier gooit de kapitein het anker uit zodat je van de omgeving kunt genieten. Duik het water in, snorkel of blijf gewoon op het dek om te zonnebaden - de keuze is aan jou. Er zijn veel boottochten naar de Blue Lagoon, maar er is geen enkele andere tour waarin je het combineert met de dierentuin van Pafos voor een geweldig dag uit met de hele familie.

Lees meer

Goed om te weten

  • Kindermaaltijden zijn niet inbegrepen
  • Neem je eigen spullen mee als je wil snorkelen
  • Er zijn vier lunchopties – selecteer je maaltijdkeuze tijdens het boeken
  • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 24 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Boottocht

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI CYPRUS LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604