Winkelwagen
Beklimming van de Eiffeltoren te voet samen met een gids en met optioneel bezoek aan de top1. AdobeStock_84658086.jpeg2. AdobeStock_9457300.jpeg3. AdobeStock_558623698_First and Second Floors.jpeg4. AdobeStock_161988165.jpeg5. AdobeStock_535035163_step count.jpeg6. AdobeStock_552592793_View from Second Floor.jpeg7. AdobeStock_167138108_View from Top.jpeg
+ 5
+ 3
Activiteiten
Attracties en rondleidingen
Monumenten

Beklimming van de Eiffeltoren te voet samen met een gids en met optioneel bezoek aan de top

Gratis annuleren
Locatie: Parijs
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels, Spaans
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

 • Bekijk een kant van de Eiffeltoren die je vanuit de lift niet te zien krijgt
 • Luister naar interessante verhalen over Gustave Eiffel
 • Kies voor een optionele upgrade om naar de top te gaan
 • Bekijk het Louvre, de Notre Dame, de Sacré-Cœur, Les Invalides en nog veel meer als door het oog van een vogel

Beschrijving

Beklim te voet de trappen van de Eiffeltoren samen met een gids.

Maak indruk op je vrienden en sluit je aan bij je mede-avonturiers terwijl je de 704 treden te voet beklimt: Je deskundige gids heeft zorgvuldig een tempo gepland, zodat je zonder problemen naar boven kunt gaan. Onderweg hoor je verhalen en leuke weetjes over de toren en de omliggende bezienswaardigheden! Naarmate je hoger komt, verandert het decor. Want de tocht naar de top is net zo spectaculair als de uiteindelijke bestemming! De fascinerende geschiedenis, de legendes, en wat een uitzicht! Dit staat je allemaal te wachten bij de beklimming van 's werelds meest bezochte attractie, de Eiffeltoren.

Als je hebt gekozen en betaald voor de top upgrade, krijg je de top van de Eiffeltoren te zien, waarbij je van de tweede verdieping naar de "derde verdieping" reist via een lift met glazen wanden. Op de top kun je een kijkje nemen in het gerestaureerde privékantoor van Gustave, met wassen beelden van zijn dochter Claire en Thomas Edison. Andere exposities tonen historische kaarten en zelfs een model van de roodbruine top uit 1889. Geniet van het uitzicht vanaf de observatiedekken binnen en buiten. En daarna kun je genieten van een drankje aan de champagnebar.

Volgens de voorschriften van de Eiffeltoren ben je, als je je rondleiding hebt opgewaardeerd om de top te bereiken, verplicht om bij het bereiken van de tweede verdieping direct naar de top te gaan. Zodra je de top hebt bezocht, ben je vrij om de eerste en tweede verdieping te verkennen tijdens je afdaling. Op de eerste verdieping van de Eiffeltoren zijn nog meer exposities, een glazen vloer en af en toe tijdelijke tentoonstellingen.

Lees meer

Goed om te weten

 • Deze tour bevat geen skip-the-line toegang. Je gids zal de tickets voor je kopen nadat je bent aangekomen. De wachttijd om tickets te kopen kan oplopen tot twee uur, maar wees gerust; je gids zal vermaken en interessante informatie geven over de Eiffeltoren terwijl je samen in de rij staat
 • De top van de Eiffeltoren kan naar eigen keuze van het Eiffelpersoneel worden gesloten en wij hebben hier geen controle over. Als je de top upgrade optie hebt gekocht, krijg je je geld terug als de top gesloten is
 • Grote tassen/bagage mogen niet door de beveiliging en er zijn geen kluisjes
 • Er is geen toilet beschikbaar aan het begin van de tour. De eerste toiletpauze is op het eerste niveau van de Eiffeltoren
 • Er zijn 704 treden te beklimmen op een aangenaam tempo
 • De activiteit gaat door ongeacht de weersomstandigheden
 • Als je de optionele Cruise upgrade hebt gekocht, ontvang je de officiële tickets bij het inchecken voor je tour. Deze tickets zijn het hele jaar geldig en kunnen op elk moment tijdens je reis worden gebruikt (**LET OP, als je niet op tijd aankomt voor je Eiffeltoren tour, kun je je boottickets niet ophalen**)
Lees meer

Inbegrepen

Te voet toegang tot de 1e en 2e verdieping van de Eiffeltoren

Gids

Lift terug naar beneden

Toegang tot de top (alleen als je de bijbehorende optie boekt)

Niet inbegrepen

Eten en drinken

Fooien (optioneel)

Skip-the-line tickets

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 24 uur voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Beveiligde ingang Zuid van de Eiffeltoren, Allée des Refuzniks, 75007 Parijs

Verzamelpunt:

Ontmoet het personeel van de lokale operator buiten de Eiffeltoren 30 minuten voor de starttijd, nog voordat je door enige veiligheidscontrole bent gegaan. Ze staan bij de bomen en banken buiten de zuidelijke veiligheidsingang (ingang #1) van de Eiffeltoren op de Allée des Refuzniks. Je herkent ze aan hun oranje hoeden en borden met "ExperienceFirst" of "ExperienceFoundry".

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604