Winkelwagen
Ticket voor het Musée d'Orsay met speciale entreeOrsay Museum Skip the Line Tickets.jpgPriority access ticket to Orsay Museum-2van-Gogh Orsay visit Tickets.jpgFotolia_77141658_Subscription_XXL.png
+ 2
Attracties en rondleidingen
Monumenten

Ticket voor het Musée d'Orsay met speciale entree

Locatie: Parijs
Duur: 24 uur
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Sla de wachtrij voor de kassa over en krijg direct toegang bij ingang C
  • Bekijk meesterwerken van Cézanne, Monet, Renoir, Van Gogh en vele anderen

Beschrijving

Kom genieten van de schitterende collectie impressionistische kunst in het Musée d’Orsay met dit dagticket!

Behalve dat je schilderijen van Cézanne, Degas, Manet, Monet, Renoir, Seurat, Van Gogh en vele anderen kunt bezichtigen, geeft dit ticket je ook toegang tot exposities over fotografie, grafische kunst, architectuur, beeldhouwwerken en kunstvoorwerpen.

Alleen al het museumgebouw zelf, een ex-treinstation met een Beaux-Arts-gevel en een ijzeren skelet aan de binnenkant, is een serie foto´s waard, Op het naastgelegen plein staan 6 bronzen beelden die gemaakt werden ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in 1900 en die elk een ander continent vertegenwoordigen.

Lees meer

Goed om te weten

  • Dit ticket geeft geen toegang tot de tijdelijke tentoonstelling Van Gogh in Auvers-sur-Oise - De Laatste Maanden (van 3 oktober 2023 tot 4 februari 2024)
  • Ticketprijs: 16€ + 1,50€ reserveringskosten extra bij het afrekenen
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag 9.30 - 18.00 uur (laatste toegang tot het museum om 17.00 uur; laatste toegang tot de tentoonstellingen om 17.15 uur; sluiting van de zalen vanaf 17.30 uur); late opening op donderdag tot 21.45 uur (laatste toegang tot het museum en de tentoonstellingen om 21.00 uur; sluiting van de zalen vanaf 21.15 uur); elke maandag gesloten en op 1 mei en 25 december
  • Gratis toegang (op vertoon van bewijs): alle bezoekers op de eerste zondag van elke maand, jonger dan 18 jaar, 18-25 jaar staatsburgers of langdurig ingezetenen van een land van de Europese Unie, houders van een geldige onderwijspas, gehandicapte bezoekers met een begeleider, werklozen, houders van een Paris Museum Pass, leden van de White card, leden van de Barnes Foundation, leden van Louvre Abu Dhabi, leden van de Société des Amis du Musée d'Orsay of American Friends of the Musée d'Orsay.
Lees meer

Inbegrepen

Ticket met gereserveerde toegang bij ingang 'C' van het museum

Toegang tot de vaste collectie

Annuleringsbeleid

Hou er rekening mee dat deze activiteit niet kan worden gerestitueerd, ook al annuleer je deze ruim van tevoren.

Boekingskosten

We weten het: niemand houdt van extra kosten. Maar niet alleen dekken ze de kosten van het beheer van je reservering, zo kunnen we je ook 24/7 klantenservice en een gratis app bieden om toegang te krijgen tot je tickets

Locatie

Musée d'Orsay 1 Rue de la Légion d'Honneur, 75007 Parijs

Verzamelpunt:

Laat je ticket zien bij de ingang 'Entrée C' van het museum op het tijdstip dat op je ticket staat aangegeven. RER C-halte: Gare Musée d'Orsay.

Leverancier

Orsay Musement

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604

Parijs
DSA1Musée d'Orsay Parijs