Winkelwagen
Sal Sundown 4x4 Safari met Diner aan het StrandSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront DinnerSal Sundown 4x4 Safari with Beachfront Dinner
+ 12
+ 10
Excursies & Dagtrips
Eten & Drinken
Sightseeing & Tradities
Platteland

Sal Sundown 4x4 Safari met Diner aan het Strand

Gratis annuleren
Locatie: Sal
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Finnish, Frans, Nederlands, Zweeds
Alleen met geprinte tickets

Highlights

  • Maak een avontuurlijke 4x4 tocht naar de verborgen pareltjes van Sal
  • Bezoek het dorp Palmeira en ga op zoek naar de beroemde luchtspiegeling van Terra Boa
  • Drijf in Pedra de Lume – de zoutmeren in een uitgedoofde vulkaankrater
  • Sluit je epische middag af met een diner bij zonsondergang aan het strand
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Sal en zijn geografie

Beschrijving

Deze 4x4 jeeptour op Sal staat in het teken van spanning en avontuur. Tijdens een schilderachtige rit langs Palha Verde, Palmeira en de zoutvlakte Pedra de Lume ontdek je de wonderen van het eiland. Om af te sluiten met een diner in een restaurant aan het strand. Luis, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Op deze tour komen alle aspecten van Sal aan bod - geschiedenis, de lokale keuken, muziek en landschappen. Je ziet de belangrijkste highlights en komt meer te weten over duurzaamheidsprojecten. En je eindigt met de mooiste zonsondergang van Kaapverdië, onder het genot van een diner en live muziek.”

Je begint met een off-road rit naar Palha Verde. Hier bezoek je Milot Horticulture, waar je de techniek van hydrocultuur ontdekt en ziet hoe gewassen zonder grond worden gekweekt voor een duurzame voedselproductie op de eilanden. Vervolgens verken je de straten van Palmeira en kijk je naar de vrolijk gekleurde vissersboten die in de haven dobberen. Ook is er een snelle stop bij Terra Boa om te zien of je een glimp van de fata morgana kunt opvangen.

Dan stuiter je verder naar Pedra de Lume, waar je weer op adem komt door in de zoutmeren te drijven. Het water van deze meren staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen. En als de dag ten einde loopt, ga je naar restaurant Ninho dos Piratas. Hier nip je van een welkomstdrankje en schuift dan aan voor een barbecuediner. De avond wordt opgefleurd met livemuziek en een traditionele Kaapverdische dansshow.

Lees meer

Goed om te weten

  • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
  • Neem een handdoek mee
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 24 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

4x4 tour

BBQ

Welkomstdrankje

Entertainment

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI CAPE VERDE

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604