Winkelwagen
Groene Kloof Boottocht met Manavgat Markt en LunchCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat MarketCanyon Boat Cruise with Manavgat Market
+ 9
+ 7
Excursies & Dagtrips
Boten
Sightseeing & Tradities
Platteland
Markt & Ambacht

Groene Kloof Boottocht met Manavgat Markt en Lunch

Gratis annuleren
Locatie: Side
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Nederlands, Pools
Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Highlights

  • Bezoek het centrum van Manavgat en de boerenmarkt
  • Snuffel zonder stress naar koopjes in het Dickman Textile Center
  • Relax tijdens een lunch aan de rivier en vaar vervolgens door de Groene Kloof
  • Bezoek een sinaasappeltuin en pluk vers fruit voor je sap
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Manavgat

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Beschrijving

Boomgaarden, shoppen en diepe kloven, dáár is het om te doen op deze dagtrip vanuit Antalya. Je struint over de boerenmarkt van Manavgat, plukt sinaasappels van de boom, maakt een boottocht door de Groene Kloof en springt in het meer van de Oymapinar dam. Narin, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Op de markt van Manavgat zijn de verkopers echte specialisten – het ene kraampje is volgestapeld met walnoten en niets anders, terwijl ernaast een berg paprika's of granaatappels ligt. Ik vind markten altijd een goede plek om meer te weten te komen over de lokale cultuur en keuken.”

Nadat je de kleuren, geuren en geluiden van de boerenmarkt in je op hebt genomen, shop je erop los bij het Dickman Textile Centre. En als mode zeg maar je ding is, dan heb je geluk. Hier kun je namelijk op je gemak naar kleding en accessoires snuffelen zonder dat opdringerige verkopers hun waren aanprijzen. Vervolgens smul je in een restaurant aan de rivier van een vers bereide lunch van lokale producten.

Na de lunch stap je op de boot voor een tocht door de Groene Kloof. Spectaculaire rotsformaties torenen boven je uit. En de rivier, in turquoise en groene tinten, kronkelt zich een weg door de kloof. Het is een rustig stukje Turkse natuur. Zodra de boot het meer van Oymapinar bereikt kun je een duik in het water nemen. Tenslotte bezoek je een sinaasappelboomgaard waar je de oranje vruchten van de boom plukt en wat van het verse fruitsap naar binnen giet.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor rolstoelgebruikers of personen met beperkte mobiliteit
  • Geen alcohol verkrijgbaar op de boot of in het restaurant
  • Er kan een eerste, onbegeleide pick-up zijn vanaf het hotel naar een verzamelpunt waar de tour begint
Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Catamarantocht

Gids

Lunch

Frisdrank

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +31 85 107 0604